تحولات منطقه

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای طرح ویژه ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ با مشارکت ۲۲ هزار نیروی پلیس، افزایش جرایم تخلفات حادثه‌ساز و بهره‌گیری از یگان پهپادی برای نظارت بر جاده‌های کشور خبر داد.

۲۲ هزار  پلیس نوروز ۱۴۰۴ مرخصی نمی‌روند/ ۷۰۰ دانشجو در  نقش مسافر رانندگان را کنترل می کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرهنگ احمد کرمی‌اسد، از آغاز بزرگ‌ترین عملیات ترافیکی کشور در نوروز خبر داد و گفت: این طرح از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در سراسر کشور اجرا می‌شود. او تأکید کرد که در این بازه زمانی، ۲۲ هزار نیروی پلیس در آماده‌باش کامل خواهند بود و از مرخصی استفاده نخواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۷۰ درصد تصادفات در محدوده ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد، اعلام کرد که این نقاط در اولویت نظارت قرار دارند. همچنین پیامک‌های هشدار برای رانندگانی که تخلفات متعدد داشته‌اند ارسال شده تا از وقوع تخلفات بیشتر پیشگیری شود.

برای بهبود ایمنی حمل‌ونقل عمومی، ۷۰۰ دانشجوی دانشگاه علوم انتظامی در قالب مسافر در اتوبوس‌ها مستقر خواهند شد تا رفتار رانندگان را بررسی کنند. از سوی دیگر، نرخ جرایم تخلفات حادثه‌ساز از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین به میزان ۳۰ درصد افزایش یافته است.

سرهنگ کرمی‌اسد از استفاده نخستین‌بار از یگان پهپادی پلیس برای پایش دقیق محورهای مواصلاتی خبر داد و تأکید کرد که ۳ هزار بازرس نامحسوس و دوربین‌های نظارتی نیز در این روزها فعال خواهند بود.

وی افزود: تاکنون ۱۴۰۰ نقطه حادثه‌خیز اصلاح شده و برنامه‌ریزی برای رفع دیگر نقاط پرخطر ادامه دارد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان ابراز امیدواری کرد که این اقدامات به کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ منجر شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha